Windows 8.1 Oyunlarda Görüntü Sorunu

orcnnylmzz

Hectopat
HP 15BW020NT APU laptopuma Windows 8.1 kurmak istiyorum, her şey sorunsuz kuruluyor, ekran kartı sürücümü Windows 7 için çıkan sürücüyü indiriyorum, sorunsuz kuruyor ve hata vermiyor. Oyuna girince pencereli olduğunda bir sorun yok, tam ekran yapınca oyunda çizgiler oluşuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Windows 10'da böyle bir sorun yok ama Windows 8.1 daha stabil ve hızlı. Yardımcı olur musunuz? Windows 7 için ekran kartı sürücü desteği var gözüküyor ama 7 bile denedim, onda da bu problem vardı.

Bence performanstan birazcik odun vererek sorunsuz bir sekilde kullanmak daha mantikli. Windows 10'a guncelleyin. Onun disinda Windows 8 icin update yok mu ekran kartinin?

Yok gözüküyor ama windows 7'nin sürücüsünü sorunsuz kuruyor windows 10 sürücüsünü kurmuyor. Windows 7 bile test ettim onda da böyle bi problem var bir şey de sorun var ama anlamadım.
Sorunu çözdüm oyunun exesine sağ tık özellikler uyumluluk kısmını windows 8 ve ya7 yapın uygula tamam oyuna gir sorun çözülüyor eğer birilerinin işine yararsa diye yazdım.
Arkadaşlar oyunun exesine sağ tık uyumluluk windows 8 seçin uygula tamam oyuna girin sorun çözülüyor çözümü kendim buldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…