SON İ3 BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.050 Çözümler 2 13 Şubat 2021 #11 SwindelieR dedi: Ekran kartın ve işlemcini söylemeden size yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım konu sahibi ben değilim. İroni yaptım orada. SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Kardeşim daha ne donanım lazım? Windows 8.1 işte. (!) Genişletmek için tıkla... Sakin konu sahibi ben değilim. merta0567 dedi: Sisteminizi belirtmediniz sizden kredi kartı bilgilerinizi istemiyoruz hangi anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, PSU kullandığınızı yazın sadece. Genişletmek için tıkla...
SwindelieR dedi: Ekran kartın ve işlemcini söylemeden size yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım konu sahibi ben değilim. İroni yaptım orada. SON İ3 BÜKÜCÜ dedi: Kardeşim daha ne donanım lazım? Windows 8.1 işte. (!) Genişletmek için tıkla... Sakin konu sahibi ben değilim. merta0567 dedi: Sisteminizi belirtmediniz sizden kredi kartı bilgilerinizi istemiyoruz hangi anakart, işlemci, ekran kartı, RAM, PSU kullandığınızı yazın sadece. Genişletmek için tıkla...