ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Windows 8.1 kullanıyorum. Ekran parlaklığım sonda fakat bu parlaklık bana yetmiyor. Özellikle öğle vakitleri ekranı göremiyorum bile bunu bir şekilde daha fazla arttırabilir miyim?
Windows 8.1 kullanıyorum. Ekran parlaklığım sonda fakat bu parlaklık bana yetmiyor. Özellikle öğle vakitleri ekranı göremiyorum bile bunu bir şekilde daha fazla arttırabilir miyim?
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 7 Nisan 2021 #2 Ekran kartı ayarlarından arttırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Masaüstü kullanıyorsanız monitörden arttırın. Artı 0 Eksi
KS KS ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #4 nic0las dedi: Ekran kartı ayarlarından arttırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ekran kartı ayarlarından yapınca ekran beyazlaşıyor parlaklık arttırıyım diye Abdullah_AKD dedi: Masaüstü kullanıyorsanız monitörden arttırın. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum. Artı 0 Eksi
nic0las dedi: Ekran kartı ayarlarından arttırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... ekran kartı ayarlarından yapınca ekran beyazlaşıyor parlaklık arttırıyım diye Abdullah_AKD dedi: Masaüstü kullanıyorsanız monitörden arttırın. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 7 Nisan 2021 #5 NVDIA mı AMD mi ekran kartınız ? Sürücünüz güncel değilse güncelleyin. Artı 0 Eksi
KS KS ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #6 nic0las dedi: NVDIA mı AMD mi ekran kartınız ? Sürücünüz güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Amd kullanıyorum güncel. Artı 0 Eksi
nic0las dedi: NVDIA mı AMD mi ekran kartınız ? Sürücünüz güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Amd kullanıyorum güncel.
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 7 Nisan 2021 #7 AMD Radeon Software ise: Bu adımları dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #8 nic0las dedi: AMD Radeon Software ise: Eki Görüntüle 962584 Eki Görüntüle 962583 Bu adımları dener misiniz? Genişletmek için tıkla... öyle deniyorum ama ne kadar arttırırsam ekran beyazlaşıyor beyazlaştıkça daha kötü oluyor ekran Artı 0 Eksi
nic0las dedi: AMD Radeon Software ise: Eki Görüntüle 962584 Eki Görüntüle 962583 Bu adımları dener misiniz? Genişletmek için tıkla... öyle deniyorum ama ne kadar arttırırsam ekran beyazlaşıyor beyazlaştıkça daha kötü oluyor ekran
nic0las Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sıradan Biri 7 Nisan 2021 #9 10 gibi bir artış yapın. Fazlası iyi değil zaten. Kontrast arttırmanız da fayda sağlayabilir oradan kendinize uygun ayarı deneyerek bulun. Artı 0 Eksi
10 gibi bir artış yapın. Fazlası iyi değil zaten. Kontrast arttırmanız da fayda sağlayabilir oradan kendinize uygun ayarı deneyerek bulun.
KS KS ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #10 nic0las dedi: 10 gibi bir artış yapın. Fazlası iyi değil zaten. Kontrast arttırmanız da fayda sağlayabilir oradan kendinize uygun ayarı deneyerek bulun. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler Artı 0 Eksi
nic0las dedi: 10 gibi bir artış yapın. Fazlası iyi değil zaten. Kontrast arttırmanız da fayda sağlayabilir oradan kendinize uygun ayarı deneyerek bulun. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler