Y yusufcancetin Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #1 Merhaba benim bilgisayarda parola kalkmıyor. İşletim sistemi Windows 8.1 pro açılışta kullanıcı adı ve şifre istiyor normalde netplwiz'den yapılıyor ama oraya baktığımda tık işaretli değil. Nasıl yapacağım? Şifre nasıl değişti diyorsanız, PC'nin adını değiştirdim böyle oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2015
Merhaba benim bilgisayarda parola kalkmıyor. İşletim sistemi Windows 8.1 pro açılışta kullanıcı adı ve şifre istiyor normalde netplwiz'den yapılıyor ama oraya baktığımda tık işaretli değil. Nasıl yapacağım? Şifre nasıl değişti diyorsanız, PC'nin adını değiştirdim böyle oldu.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2015 #2 Bunu yapmayı denediniz mi? Ayrıca hesabınızı E-Posta ile mi şifrelediniz?
Y yusufcancetin Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2015 #3 Sağol çözdüm teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2015