Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows 8.1 Pc açılışında programların geç açılması
Java Uptade'ı devre dışı bırak. Orada ne kadar da düşük desede aslında bayağı bellek yiyor. Eset orjinal ise dursun. Ama crackli ise silmeni veya orjinal satın almanı tavsiye ederim. Dosya gezginini açıp %temp% ve açın. Oradaki bütün dosyaları silin. CCleaner ile arada bir temizlik yap.
Teşekkür ederimde ben onu sormuyordum. Orda başlangıç etkisi orta düşük yazıyor ya, onu yüksek yapabilir miyiz? İstediğimiz bir uygulamayı benim laptopta ekran kartı uygulaması yavaş açılıyor. Hızlı açılmasını sağlayabilir miyim diye sordum.
3. parti yazılımlarla o ayarları yapabilirsin fakat zaten sisteminde aktif hiçbir yazılım yok. Siz yazılımı kullandıkca prefetch klasörüne işlenip ona göre hız ayarlanması olmakta. O yüzden kurcalamaya gerek yok. Eset'i kaldırmanız sistemi daha hızlı açmaya yardımcı olur. Yine de ufak bir performans ayarlaması istersen https://www.technopat.net/forum/guvenlik/31903-hijackthis-log-paylasimi-ve-cozumleri.html buraya ilgili logu bırakın, ona göre fixlenmesi gerekenleri belirteyim.