Çözüldü Windows 8.1 PC açılmıyor mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EROK

Centipat
Merhabalar, ben cumartesi aksamı herzaman oynadığım oyunu oynuyordum ve PC ekranı 4 5 saniye siyah oldu nokta nokta yeşil kırmızı renkler oldu, sonra düzeldi. Ben umursamadan oyuna devam ettim. Pazar günü bilgisayarda oyun oynarken yine aynı hatayı verdi ve sonrasında mavi ekran verip kapandı. PC'yi kapatıp açtığımda hiçbir değişiklik olmadı ve hiçbir oyunu oynayamaz oldum. Akşam BIOS'u ayarlayıp format attım PC'de sıkıntılar oldu. Flaş takılı oldugu sürece kendi kendine format atma yeri açılmaya başlayınca flaşsız açtım bilgisayar açıldı. PC'yi kapattım ve bir daha hiç açılmadı açılırken sürekli mavi ekran veriyor. Çok nadiren açılıyor ama düzelmiştir deyip kapattıgımda hata devam ediyor. İnternetten baktıgım hiçbir çözüm işime yaramadı suanda internetli güvenli modu açıp yazıyorum. Bu gün 4. günü oldu farklı nedenlerden mavi ekran veriyor video TDR Failure(atikmpag.sys) ve PAGE_FAULT_IN_NONPA_GED_AREA.

Açılırsa dosya paylaş.

Bilgisayarın donanımsal sorunu var ve anakarta entegre olduğundan değişim yapmak istemiyorum

Galiba bilgisayar dizüstü bir cihaz, BIOS ekranı geliyor mu?

BIOS ekranı geliyor ama geçtiğimiz pazartesi bölüm hocama bilgisayara baktırdım, format attı filan bilgisayarı eve götürdükten sonra öylesine düşük sistemli bir oyuna girdim hop mavi ekran. Tekrar sordum ekran kartı arızalı o zaman dedi. Şu anda güvenli moda girerkende CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor ek olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı