ZİYA_KARA Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 274 20 Kasım 2019 #1 Benim şu an kullandığım işletim sistemi Windows 8.1 Pro ama ben Windows 10 yüklemek istiyorum nasıl yüklenir? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2019
Benim şu an kullandığım işletim sistemi Windows 8.1 Pro ama ben Windows 10 yüklemek istiyorum nasıl yüklenir? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
gobl1n Hectopat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 245 Çözümler 1 20 Kasım 2019 #2 İlgili tool'u MS'ten indirip direkt upgrade mümkün. Bence önce bunu yapın, MS server'ları cihazınızı W10 lisanslı olarak kaydetsin. Akabinde dosyalarınızı yedekleyip, yine MS'ten indireceğiniz W10 ISO'sunu USB'ye kurup, sıfırdan W10 yükleyin. Artı 0 Eksi
İlgili tool'u MS'ten indirip direkt upgrade mümkün. Bence önce bunu yapın, MS server'ları cihazınızı W10 lisanslı olarak kaydetsin. Akabinde dosyalarınızı yedekleyip, yine MS'ten indireceğiniz W10 ISO'sunu USB'ye kurup, sıfırdan W10 yükleyin.
KS KS ZİYA_KARA Centipat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 274 20 Kasım 2019 #3 @gobl1n Yardımınız için teşekkürler ama ben şöyle düşünüyorum: Microsoft siteden Windows 10 indirip Rufus ile flaş belleğe atıp sonra sıfırdan Windows 10 kurayım diyorum ama benim dediğim olur mu? Çünkü Windows 8 var bende. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
@gobl1n Yardımınız için teşekkürler ama ben şöyle düşünüyorum: Microsoft siteden Windows 10 indirip Rufus ile flaş belleğe atıp sonra sıfırdan Windows 10 kurayım diyorum ama benim dediğim olur mu? Çünkü Windows 8 var bende.
siresatt Hectopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 251 Çözümler 3 20 Kasım 2019 #4 Abi bu soruyu sormayın artık ya Recep Baltaş'ın bin tane rehber videosu var aç izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem özelliklerini belirt UEFI destekleyip desteklemediğini söyleyeyim. Artı 0 Eksi
Abi bu soruyu sormayın artık ya Recep Baltaş'ın bin tane rehber videosu var aç izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem özelliklerini belirt UEFI destekleyip desteklemediğini söyleyeyim.