P Ptah Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #1 Selam, bilgisayarımda Valorant oynarken pembe ekran hatası ile karşılaştım. Sebebini öğrenmek için yardımınıza ihtiyacım var. İşletim sistemim Windows 8.1. Minidump dosyası: 041021-88796-01.dmp
Selam, bilgisayarımda Valorant oynarken pembe ekran hatası ile karşılaştım. Sebebini öğrenmek için yardımınıza ihtiyacım var. İşletim sistemim Windows 8.1. Minidump dosyası: 041021-88796-01.dmp
Çözüm KojiroHyuga04 10 Nisan 2021 Soruna Vanguard neden olmuş. Vanguardı kaldıralım. Ses ve ağ sürücülerimizi güncelleyelim. Bu arada pembe ekranı da ilk sizden duyuyorum, gerçekten.
Soruna Vanguard neden olmuş. Vanguardı kaldıralım. Ses ve ağ sürücülerimizi güncelleyelim. Bu arada pembe ekranı da ilk sizden duyuyorum, gerçekten.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.118 Makaleler 18 Çözümler 473 Yer Valisiz Vilayet! 10 Nisan 2021 #2 Soruna Vanguard neden olmuş. Vanguardı kaldıralım. Ses ve ağ sürücülerimizi güncelleyelim. Bu arada pembe ekranı da ilk sizden duyuyorum, gerçekten. Artı 1 Eksi Çözüm
Soruna Vanguard neden olmuş. Vanguardı kaldıralım. Ses ve ağ sürücülerimizi güncelleyelim. Bu arada pembe ekranı da ilk sizden duyuyorum, gerçekten.
KS KS P Ptah Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Soruna Vanguard neden olmuş. Vanguardı kaldıralım. Ses ve ağ sürücülerimizi güncelleyelim. Bu arada pembe ekranı da ilk sizden duyuyorum, gerçekten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ben de ilk kez karşılaştım çok şaşırdım. Hatayı aldığımda ekran pembeydi ve bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı yazısı rengarenk görünüyordu. Tekrardan teşekkürler RAM'e bir şey oldu sandığım için korkmuştum. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Soruna Vanguard neden olmuş. Vanguardı kaldıralım. Ses ve ağ sürücülerimizi güncelleyelim. Bu arada pembe ekranı da ilk sizden duyuyorum, gerçekten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, ben de ilk kez karşılaştım çok şaşırdım. Hatayı aldığımda ekran pembeydi ve bilgisayarınız bir hata ile karşılaştı yazısı rengarenk görünüyordu. Tekrardan teşekkürler RAM'e bir şey oldu sandığım için korkmuştum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.118 Makaleler 18 Çözümler 473 Yer Valisiz Vilayet! 10 Nisan 2021 #4 RAM arızası olsa görür test isterdim, korkmayın yani. Artı 1 Eksi