Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 12 Mayıs 2021 #1 Selamlar dostlar, Windows 8.1 pencerelerde ve başlık çubuklarında sisteme seçtiğimiz rengi kullanıyor. Bunu Windows 10 gibi nasıl yapabiliriz.
Selamlar dostlar, Windows 8.1 pencerelerde ve başlık çubuklarında sisteme seçtiğimiz rengi kullanıyor. Bunu Windows 10 gibi nasıl yapabiliriz.
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Dimensity dedi: Selamlar dostlar, Windows 8.1 pencerelerde ve başlık çubuklarında sisteme seçtiğimiz rengi kullanıyor. Bunu Windows 10 gibi nasıl yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın diye biliyorum ama ek olarak bir yazılım ile yapabilirsin büyük ihtimalle.
Dimensity dedi: Selamlar dostlar, Windows 8.1 pencerelerde ve başlık çubuklarında sisteme seçtiğimiz rengi kullanıyor. Bunu Windows 10 gibi nasıl yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Yapamazsın diye biliyorum ama ek olarak bir yazılım ile yapabilirsin büyük ihtimalle.
ilkercanaktemur Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 Ekrana sağ tık bas kişileştire gir renk özel yazan yere bas istediğin rengi ayarla.
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 12 Mayıs 2021 #4 ilkercanaktemur dedi: Ekrana sağ tık bas kişileştire gir renk özel yazan yere bas istediğin rengi ayarla.Eki Görüntüle 1020306 Genişletmek için tıkla... Sorun o zaten, renk ayarları pencere renklerini etkiliyor. Amacım uygulama penceresine renklerin etki etmemesi.
ilkercanaktemur dedi: Ekrana sağ tık bas kişileştire gir renk özel yazan yere bas istediğin rengi ayarla.Eki Görüntüle 1020306 Genişletmek için tıkla... Sorun o zaten, renk ayarları pencere renklerini etkiliyor. Amacım uygulama penceresine renklerin etki etmemesi.
ilkercanaktemur Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #5 Dimensity dedi: Sorun o zaten, renk ayarları pencere renklerini etkiliyor. Amacım uygulama penceresine renklerin etki etmemesi. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Dimensity dedi: Sorun o zaten, renk ayarları pencere renklerini etkiliyor. Amacım uygulama penceresine renklerin etki etmemesi. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum yanlış anlamışım kusura bakmayın.
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 14 Mayıs 2021 #6 StartIsBack isimli program ile görev çubuğunu bağımsız olarak ayarlayabilirsiniz. Linki; StartIsBack.com UltraXThemePatcher ile de internetten tema bulup renkleri otomatik ayarlayabilirsiniz. Linki; mhoefs.eu İlgili videolar; youtube.com
StartIsBack isimli program ile görev çubuğunu bağımsız olarak ayarlayabilirsiniz. Linki; StartIsBack.com UltraXThemePatcher ile de internetten tema bulup renkleri otomatik ayarlayabilirsiniz. Linki; mhoefs.eu İlgili videolar; youtube.com