Windows 8.1 PES 2013 ekran kartını görmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
SAKARYA
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Öncelikle herkese merhaba.

Benmde windows 8.1 embedded ındustry pro ile sorunlarım var.

Win 7 ultimate 64 bitte çalışan oyunları bu windowsda çalıştıramıyorum. Mesela dirt 3 xlive.dll hatası veriyor. Pes2013 de ekran kartını görmüyor. 8.1 den soğudum vallahi.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarınız orijinal değil ise onları güncelleyin. Güncelleme yapmayıp sonra suçu işletim sistemine atıyorsunuz.

Ama crack yolu ile kullanılabiliyor diye biliyorum. Teşekkürler.

xlive.dll hatası Games for Windows yüklü olmadığından kaynaklanıyor. Çözümü için:
Tüm oyunlar için xlive.dll Hatası Çözümü | pc-ko.Net - Yazılımsal hatalarınızın çözümleri

Pes 2013'ün ekran kartını görmemesi sorununu da açarsanız yardımcı olabilirim. Ekran kartı sürücünüz yüklüyse diğer oyunların gördüğü gibi Pes 2013 de ekran kartınızı görecektir. Bende Pes 2013 2014 sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen nasıl 8.1 den 7 ye çevirebiliriz güncelleme geldi mahvoldu bir yardım edin kaç yere baktım yok olmuyor.
Sistemi downgrade yani sürüm düşürme yapamazsınız. Temiz kurulum yapmanız lazım. Ama bence 8.1'deki sorunlarınızı anlatın çözelim.

Resimdeki sistem yeterrsizliği hatası alıyorum. Teşekkürler.

Adsız.jpg

Oyunlarını Nvidia ile açmaya çalışacaksınız. Oda Nvidia denetim masasında oyunun .exe dosyasını bulup onu yüksek grafik işlemci ile çalıştır seçeneğini seçmeniz gerek. Burada işletim sisteminin hiç bir suçu yok. Suç sizin optimize edememenizden kaynaklanıyor. Lütfen böyle gereksiz suçlama yapmayalım.

Hashüs evet söylediğinizi de yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı