Windows 8.1 Platoon markalı bluetooth aygıtı düzgün çalışmıyor

Makaleler
1
Selam arkadaşlar. Windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum öncelikle, Elimde platoon marka ufak bluetooth cihazı var masaüstü bilgisayarlar için. Ben bunu bir türlü çalıştıramadım format atmadan önce ne güzel kullanıyordum fakat şuan kullanamıyorum dosya gönderip alamıyorum sizce sorun ne veya nerede yanlış yapıyorum?

Driverını kurmalısınız.

Sürücüsünü nerden bulabilirim aradım fakat bulamadım? Driver Pack Solition isimli program ile kurmayı denedim fakat olmadı.
Platoon modeli nedir ? Bluetooth cihazının üzerinde model yazar veya bilgisayardan aygıt yöneticisinden donanım kimliğini verebilirseniz link atabilirim.

ID'sini bulamadım ayrıntılar sekmesinde özellik kısmı yok

Modeli PL-B101 üzerinde böyle yazıyor.
Daha önce Windows 8.1 geçmeden önce Windows 7 işletim sisteminde mi düzgün çalışmaktaydı ? Bazı tak çalıştır cihazlar işletim sistemi ile uygun çalışmazlar mesela kendi şahsıma ait apache webcam bulunmaktaydı. Windows 7 işletim sistemimde çalışmadı. Yani toparlamak gerekirse çalışacaksa gene takıp çalışması lazım onun haricinde aklıma başka bir çözüm gelmiyor. PL-B301 driverları var internette birde onu denemelesin aynı model değil ama şansını deneyebilirsin.

PL-B301 driver indirme linki : Platoon PL-B301 Bluetooth Driver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…