Windows 8.1 Prefetch Klasörünün Boş Olması

Tyerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sorun yaklaşık 1 senedir böyle. Sorun mu değil mi hiçbir fikrim de yok. Size sormak istedim. Resimde görüldüğü üzere Prefetch klasörünü açtığımızda sadece ReadyBoot klasörü var. Önceden böyle değildi. Bir sürü klasör vardı. İçini açtığımda ise ReadyBoot.etl diye bir dosya vardı. İçini açtığımda saçma sapan şeyler yazıyordu. Lütfen yardım edin.

asdasd.png
aadswdawe.png

ReadyBoot'un etkin olup olmadığını kontrol eder misin? Etkin değilse onu etkinleştirip tekrar kontrol edin klasörü.

Başlamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririm.

Win10'a göre yazıyorum;
1) Ara > Yönetim araçları -> Performans izleyicisi'ne tıklayın.
2) Sol bölmede Veri Toplayıcı kümeleri -> Başlangıç olay izleme oturumları'na tıklayın,
3) Sağ bölmede ReadyBoot'u bulun. Etkin değilse etkinleştirin.
4) Sayfaları kapatın. Sistemi yeniden başlatın.Klasörü kontrol edin.

ReadyBoot'un etkin olup olmadığını kontrol eder misin? Etkin değilse onu etkinleştirip tekrar kontrol edin klasörü.

Başlamadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririm.

Win10'a göre yazıyorum;
1) Ara > Yönetim araçları -> Performans izleyicisi'ne tıklayın.
2) Sol bölmede Veri Toplayıcı kümeleri -> Başlangıç olay izleme oturumları'na tıklayın,
3) Sağ bölmede ReadyBoot'u bulun. Etkin değilse etkinleştirin.
4) Sayfaları kapatın. Sistemi yeniden başlatın.Klasörü kontrol edin.

Adımlarınıza göre ilerledim ReadyBoot'un etkin olduğunu gördüm. Başka bir çare var mı?

Adımlarınıza göre ilerledim ReadyBoot'un etkin olduğunu gördüm. Başka bir çare var mı?

Çözüm şudur diyemiyorum. İşletim sistemi güncellemeleriniz tam mı,kontrol eder misin ?
Yabancı kaynakları da araştırdım ama net bir çözümü göremedim. Ama her şeyin bir çözümü de vardır.

Buradaki yazılımı kullanmanız yararlı olabilir. En azından sisteminize zararı olmaz. Değerli bir yazılım.

Önce yedekleme yapın. Sonra disk temizliği ve onarma kısmını yapmanız yararlı olabilir. Bol şanslar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı