Çözüldü Windows 8.1 Pro 2 VL SHA-1 orjinal mi ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MD5 & SHA Checksum Utility - Free download and software reviews - CNET Download.com

u3si.png

yfot.png

File - Browsw kısmından Windows .iso dosyasını seçeceksin. Ardından altta MD5, SHA1 gibi kodlar gelecek.
Benim problemim daha farklı. Ben internetten indirdiğim İSO dosyası ile DVD' ye yazdırarak kurulum yaptım. Elimde İSO dosyası da yok. Format atarken silmiş bulundum. Biraz geç oldu biliyorum. Ne gibi bir yol izlemem gerekli.

Sonra araştırıken baktım ki program falan gömüyor ve bilgi alabiliyorlarmış. Derdim bu kurban olmayalım.

İndirdiğim windows açılışta da WİNDOWS 7 ve WİNDOWS 8.1 seçeneğinden birini seçerek açılıyor. Henüz çözemedim sanırım WİNDOWS 7 yükseltilip 8.1' e dönüştürülmüş.

Kontrol için iso dosyası gereklidir. Buradan Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları MSDN sürümünü indirip temiz bir kurulum yapın.
SHA- 1 : CFF443287C19A4D8C7EE9FD83F02089F3EC41857

Ultra İso programı ile DVD' yi İSO formatına çevirdim. Çıkan sonuç budur. Ve de bu bağlantıdan indirmek için çok uğraştım. Hep Sona doğru gelirken indirmede sorun yaşadım. Farklı sitelere yönelmek zorunda kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı