CapsLock Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 43 7 Eylül 2014 #1 8.1 Pro'nun 64 Bit'lik en güncel hali lazım arkadaşlar link konusunda yardımcı olabilecek var mı ? (Premium yok direk link verebilecek var mı?) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2014
8.1 Pro'nun 64 Bit'lik en güncel hali lazım arkadaşlar link konusunda yardımcı olabilecek var mı ? (Premium yok direk link verebilecek var mı?)
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #2 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları kesinlikle burayı kullanınız aksi taktirde sorunlar yaşarsınız.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları kesinlikle burayı kullanınız aksi taktirde sorunlar yaşarsınız.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #3 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
CapsLock Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 43 7 Eylül 2014 #4 Berat Mindiloğlu dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Erkan Çevik dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları kesinlikle burayı kullanınız aksi taktirde sorunlar yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Buradaki normal sürüm olduğu için konu açtım. Konu içerisinde mesaj olarak mı yazmam gerekiyordu ?
Berat Mindiloğlu dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Erkan Çevik dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları kesinlikle burayı kullanınız aksi taktirde sorunlar yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Buradaki normal sürüm olduğu için konu açtım. Konu içerisinde mesaj olarak mı yazmam gerekiyordu ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #5 Pro sürümü normal değil . Pro ve normal sürüm içermekte .
CapsLock Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 43 7 Eylül 2014 #6 Erkan Çevik dedi: Pro sürümü normal değil . Pro ve normal sürüm içermekte . Genişletmek için tıkla... O konudaki Windows 8.1 bende 8.1 Pro'yu indirmek istiyorum.
Erkan Çevik dedi: Pro sürümü normal değil . Pro ve normal sürüm içermekte . Genişletmek için tıkla... O konudaki Windows 8.1 bende 8.1 Pro'yu indirmek istiyorum.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #7 Tamam işte içinde Pro sürümü de bulunmakta .
CapsLock Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 43 7 Eylül 2014 #8 Erkan Çevik dedi: Tamam işte içinde Pro sürümü de bulunmakta . Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım sen gönderirmisin.
Erkan Çevik dedi: Tamam işte içinde Pro sürümü de bulunmakta . Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım sen gönderirmisin.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #9 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları buradaki .iso dosyasında hem Windows 8.1.1 Pro hem de normal sürümü bulunmakta.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları buradaki .iso dosyasında hem Windows 8.1.1 Pro hem de normal sürümü bulunmakta.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 7 Eylül 2014 #10 Bu forumda sadece bu linki ekleyebiliriz. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Başka isteresen sadece deneme sürümünü ekleyebilirler.
Bu forumda sadece bu linki ekleyebiliriz. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Başka isteresen sadece deneme sürümünü ekleyebilirler.