M Macit Ceylan Ziyaretçi 28 Eylül 2013 #1 Ya arkadaşlar windows 8.1 pro kurdum. Bilgisayar açıldı, bu bilgisayar-özellikler girdim altta windows etkinleştirilmedi yazıyor?
Ya arkadaşlar windows 8.1 pro kurdum. Bilgisayar açıldı, bu bilgisayar-özellikler girdim altta windows etkinleştirilmedi yazıyor?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2013 #2 Tabi ki de öyle yazacak, şu an Windows 8.1 için etkinleştirme yöntemi yok. Sadece Skype ile etkinleştiriliyor, onda da baya uğraşman gerek.
Tabi ki de öyle yazacak, şu an Windows 8.1 için etkinleştirme yöntemi yok. Sadece Skype ile etkinleştiriliyor, onda da baya uğraşman gerek.
M Macit Ceylan Ziyaretçi 28 Eylül 2013 #3 Evet sype den denedim ancak olmadı düzgün yaptım olmadı. Windows 8.1 etkinleştirme yöntemi yoksa neden kendisi var ne zaman yöntem çıkabilir? - - - Güncellendi - - - Crack çıkacak mı?
Evet sype den denedim ancak olmadı düzgün yaptım olmadı. Windows 8.1 etkinleştirme yöntemi yoksa neden kendisi var ne zaman yöntem çıkabilir? - - - Güncellendi - - - Crack çıkacak mı?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Eylül 2013 #4 Elbet bir yöntem çıkacaktır. Bekliyoruz biz de. Geldiği zaman haber vereceğiz.
TC Ali Toplukaya Hectopat Katılım 20 Ağustos 2013 Mesajlar 135 Yer Antalya 28 Eylül 2013 #5 Macit Ceylan dedi: Evet sype den denedim ancak olmadı düzgün yaptım olmadı. Windows 8.1 etkinleştirme yöntemi yoksa neden kendisi var ne zaman yöntem çıkabilir? - - - Güncellendi - - - Crack çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... Bence siz yapamamış olabilirsiniz. Ben 8.1'i kurdum skype ile etkinleştirdim ve sorunsuz şu an kullanmaktayım artık [/URL][/IMG] Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2013
Macit Ceylan dedi: Evet sype den denedim ancak olmadı düzgün yaptım olmadı. Windows 8.1 etkinleştirme yöntemi yoksa neden kendisi var ne zaman yöntem çıkabilir? - - - Güncellendi - - - Crack çıkacak mı? Genişletmek için tıkla... Bence siz yapamamış olabilirsiniz. Ben 8.1'i kurdum skype ile etkinleştirdim ve sorunsuz şu an kullanmaktayım artık [/URL][/IMG]