Windows 8.1 Pro alınır mı?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Elimde SSD olmadığı için cihazım Windows 10'da yeterli performansı veremiyor ve yaşı itibariyle çok ısınıyor. Geçen günlerde temizliğini yapmama rağmen hala çok ısınıyor. Halihazırda Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanıyorum. Fakat sürekli etkinleştir hatası verdiği için lisans anahtarı satın almayı düşünüyorum. Bilgisayarda şu an Windows 8.1 Single Language mevcut. İnternette ucuz olarak yalnızca Pro sürümünü bulabildim. Pro sürümü bilgisayarda kasma yapar mı? Alacağım yer yanında Office 2016'da hediye ettiği için makul fiyat gibime geldi. Düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Sistem: ASUS K53SD/ Intel Core i5-2450M / 6 GB DDR3 1333MHz RAM / GT 610M 2 GB / WD Blue 1TB 5400RPM HDD.

Merhabalar. Elimde SSD olmadığı için cihazım Windows 10'da yeterli performansı veremiyor ve yaşı itibariyle çok ısınıyor. Geçen günlerde temizliğini yapmama rağmen hala çok ısınıyor. Halihazırda Windows 8.1'i etkinleştirmeden kullanıyorum. Fakat sürekli etkinleştir hatası verdiği için lisans anahtarı satın almayı düşünüyorum. Bilgisayarda şu an Windows 8.1 Single Language mevcut. İnternette ucuz olarak yalnızca Pro sürümünü bulabildim. Pro sürümü bilgisayarda kasma yapar mı? Alacağım yer yanında Office 2016'da hediye ettiği için makul fiyat gibime geldi. Düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Sistem: ASUS K53SD/ Intel Core i5-2450M / 6 GB DDR3 1333MHz RAM / GT 610M 2 GB / WD Blue 1TB 5400RPM HDD.

Windows 8 kullanımı cidden zor onun yerine 7 öneririm ya da SSD alıp 10'a da geçebilirsin

Kesinlikle Windows 8.1 kurmayın derim. Kullandığınız bilgisayarın modeli de yeni direk Windows 10'a geçin derim. Güncelleştirmeleri yapıp kullanırsanız çok hızlı çalışır. Windows 7 vs. artık bitti.Ayrıca Windows 7'nin desteği bitti zaten.😉

Windows 8.1 o bilgisayara ilaç gibi gelecektir. SSD alınca, 10'a geçmeniz önerim ama.
Maalesef, SSD alabilecek durumum yok şu anlık. Üniversite sınavından sonra zaten yeni bilgisayara geçerim büyük ihtimal :)
Sana yakın bir sistemim var. Ben de W10'dan geçtim 2 gün önce Single Language kurdum. Böyle bir hızlanma yok.
Ben de şu an Single Language kullanıyorum fakat dediğim gibi internette hep Pro kodları mevcut.

Kesinlikle Windows 8.1 kurmayın derim. Kullandığınız bilgisayarın modeli de yeni direk Windows 10'a geçin derim. Güncelleştirmeleri yapıp kullanırsanız çok hızlı çalışır. Windows 7 vs. artık bitti.
Windows 8.1 hala güncelleme alıyor, ve çok stabil. 5400 RPM HDD'ye, Windows 10 2004 kuracak kadar da düşmeyelim bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı