Windows 8.1 Pro alınır mı?

Windows 8.1 hala güncelleme alıyor, ve çok stabil. 5400 RPM HDD'ye, Windows 10 2004 kuracak kadar da düşmeyelim bence.
Bence de, Windows 8.1'in stabilliğinden memnunum. Tek sorun Pro kurarsam yavaşlama olur mu acaba ?
2012 model bilgisayar kullanıyorum, baya eski Windows 10'da fan deli gibi çalışıyor. Bunu da göz ardı etmemek lazım.

Windows 8.1 hala güncelleme alıyor, ve çok stabil. 5400 RPM HDD'ye, Windows 10 2004 kuracak kadar da düşmeyelim bence.
6 ay önce 2012 model sony vaio laptopuma kurmuştum.Fişek gibiydi Windows 7.8'den sonra üstelik aşırı bad sector de vardı.

Windows 8.1 bence Windows 10'a göre çok hantal kalır.Üstelik çok kullanışsız.
Kullanışsız, lakin HDD'ler için çok iyi. GTA V'de Windows 10 1909'da drop yerken, Windows 8.1'de hiç drop yemiyorum. Windows 11 çıkmayacağı için, bir zamandan sonra 10'a mahkum kalacağız.

6 ay önce 2012 model sony vaio laptopuma kurmuştum.Fişek gibiydi Windows 7.8'den sonra üstelik aşırı bad sector de vardı.
Ben fan sesine zaten yeterince deliren birisiyim. Windows 10 bilgisayarım için gerçekten çok yavaş kalıyor. 10'a geçmeyi düşünmüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Kullanışsız, lakin HDD'ler için çok iyi. GTA V'de Windows 10 1909'da drop yerken, Windows 8.1'de hiç drop yemiyorum. Windows 11 çıkmayacağı için, bir zamandan sonra 10'a mahkum kalacağız.
Yani siz bilirsiniz fan sesi için birşey diyemem fan çok ses yapar Windows 10'da çünkü üişlemci tüketimi çok yüksek.

Yani siz bilirsiniz fan sesi için birşey diyemem fan çok ses yapar Windows 10'da çünkü üişlemci tüketimi çok yüksek.
Evet, o yüzden düşünmüyorum.
Peki dediğim gibi Windows 8.1 Pro alırsam Single Language'ye göre performans kaybı yaşar mıyım ?

Ben fan sesine zaten yeterince deliren birisiyim. Windows 10 bilgisayarım için gerçekten çok yavaş kalıyor. 10'a geçmeyi düşünmüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Bu arada birşey farkettim imzanızdaki sistemin işlemcisi İntel Core İ5 2450M eski bilgisayarım işlemcisiydi.

Single Language'da kalın derim. Lisansı bulunamıyor maalesef, galiba Standart lisans adı altında satılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…