yakup mert Hectopat Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2015 #1 Selam arkadaşlar. 1 aydır windows 8.1 kullanıyorum. Birden başlangıç ekranı çıktı ve ben başlata bastığımda ise programlar, belgeler falan çıkıyor. Ben bunu başlangıç ekranı olmasını istiyorum. Nasıl yaparım? Acil cevap.
Selam arkadaşlar. 1 aydır windows 8.1 kullanıyorum. Birden başlangıç ekranı çıktı ve ben başlata bastığımda ise programlar, belgeler falan çıkıyor. Ben bunu başlangıç ekranı olmasını istiyorum. Nasıl yaparım? Acil cevap.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 22 Aralık 2015 #2 Göz at. http://social.technet.microsoft.com...-8-1-acldgnda-direk-masaustu-aclsn-tr-tr.aspx