D dimneon Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2014 #11 THE_MILLER dedi: Buraya ekleyin raporu. disk.yandex.com.tr gibi sitelerden link olarak verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eklemiştim, buyrun link: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı THE_MILLER dedi: Buraya ekleyin raporu. disk.yandex.com.tr gibi sitelerden link olarak verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyada bir sıkıntı yok değil mi indirilebiliyor mu?
THE_MILLER dedi: Buraya ekleyin raporu. disk.yandex.com.tr gibi sitelerden link olarak verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Eklemiştim, buyrun link: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı THE_MILLER dedi: Buraya ekleyin raporu. disk.yandex.com.tr gibi sitelerden link olarak verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyada bir sıkıntı yok değil mi indirilebiliyor mu?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Ağustos 2014 #12 İndirdim. Notebookunuz TPM desteklememekte (TPM None). Yani C: için BitLocker'i kullanamayacaksınız. MSI Notebook Product Specifications
İndirdim. Notebookunuz TPM desteklememekte (TPM None). Yani C: için BitLocker'i kullanamayacaksınız. MSI Notebook Product Specifications
D dimneon Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #13 THE_MILLER dedi: İndirdim. Notebookunuz TPM desteklememekte (TPM None). Yani C: için BitLocker'i kullanamayacaksınız. MSI Notebook Product Specifications Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki C sürücüsünü şifreleyebileceğim yada masaüstündeki vs diğer klasörleri şifreleyebileceğim win 8.1 uyumlu bir program var mıdır ?
THE_MILLER dedi: İndirdim. Notebookunuz TPM desteklememekte (TPM None). Yani C: için BitLocker'i kullanamayacaksınız. MSI Notebook Product Specifications Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki C sürücüsünü şifreleyebileceğim yada masaüstündeki vs diğer klasörleri şifreleyebileceğim win 8.1 uyumlu bir program var mıdır ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 11 Ağustos 2014 #14 Rica ederim. Folder Password Lock Free - Password Protect Folders Ücretsiz. Folder Lock - Lock files, Encrypt and Backup - Free Download Ücretli. , Bu tarzda yazılımlar mevcut. Folder Lock'u daha önceleri kullanmıştım işinizi görecektir.
Rica ederim. Folder Password Lock Free - Password Protect Folders Ücretsiz. Folder Lock - Lock files, Encrypt and Backup - Free Download Ücretli. , Bu tarzda yazılımlar mevcut. Folder Lock'u daha önceleri kullanmıştım işinizi görecektir.
D dimneon Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #15 THE_MILLER dedi: Rica ederim. Folder Password Lock Free - Password Protect Folders Ücretsiz. Folder Lock - Lock files, Encrypt and Backup - Free Download Ücretli. , Bu tarzda yazılımlar mevcut. Folder Lock'u daha önceleri kullanmıştım işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2016
THE_MILLER dedi: Rica ederim. Folder Password Lock Free - Password Protect Folders Ücretsiz. Folder Lock - Lock files, Encrypt and Backup - Free Download Ücretli. , Bu tarzda yazılımlar mevcut. Folder Lock'u daha önceleri kullanmıştım işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler.