Çözüldü Windows 8.1 Pro boot dosyaları bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Playstor

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bıraktı

24.02.2023
Meslek
Bıraktı 24.02.2023
Arkadaşlar elimde bir Casper TW8 model bir PC var. Arkadaşlar PC'de sürekli olarak boot dosyaları bozuluyor güvenli uygulamalar indiriyorum bilgisayarı günlük başlattığımda hiçbir sorun olmuyordu ama şimdi bozulup duruyor. Arkadaşlar ben artık format atmaktan sıkıldığım için değerlendirmek istiyorum. Yardım eder misiniz?
  • Windows 8.1 Pro (Performance Edition)
  • Ekran kartı: GeForce 9600M GS.
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo (olması lazım açılmadığından bakamıyorum)
4 GB de RAM'im var arkadaşlar oyun sadece CS 1.6 SonOyuncu TLauncher kullanırım. İndirmem gereken programları ve bilgisayardaki sorunları gidermek için şeyler önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Performance Edition dediğiniz sürüm sanırım başkaları tarafından hazırlanmış bir Windows ISO'suydu. Microsoft'un sitesinden normal Windows 8.1 sürümünü veya Single Language sürümünü indirip kurun. Belki sizin ISO sorunlu olabilir.

Arkadaşlar sorunun sebebini buldum ve sorun çözüldü. Windows orijinal sürümünde çok yavaş çalışıyor bilgisayarım ondan dolayı.
Performance Edition dediğiniz sürüm sanırım başkaları tarafından hazırlanmış bir Windows ISO'suydu. Microsoft'un sitesinden normal Windows 8.1 sürümünü veya Single Language sürümünü indirip kurun. Belki sizin ISO sorunlu olabilir.

Arkadaşlar sorunun sebebini buldum ve sorun çözüldü. Windows orijinal sürümünde çok yavaş çalışıyor bilgisayarım ondan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı