BOX Megapat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben dreamspark dan belirtdiğim gibi windows 8.1 Pro indirdim fakat bu .iso değil .SDC formatında, bu dosyayı nasıl çözebiliriz ? internetten araştırdım fakat yeterli kaynak bulamadım sizler yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben dreamspark dan belirtdiğim gibi windows 8.1 Pro indirdim fakat bu .iso değil .SDC formatında, bu dosyayı nasıl çözebiliriz ? internetten araştırdım fakat yeterli kaynak bulamadım sizler yardımcı olabilir misiniz?
E emenems Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 27 24 Haziran 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BOX Megapat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #3 Teşekkür ederim izliyorum hemen