Windows 8.1 Pro ile Single Language Arasındaki Farklar Nelerdir?

O zaman o SL sürümü tam sizlik. Bu arada lisans keyini almayı sakın unutmayın. Sonra yanlışlıkla KMSPico gibi programlarla lisanssız duruma düşürürsünüz, sıkıntı olur sizin için.

O zaman o SL sürümü tam sizlik. Bu arada lisans keyini almayı sakın unutmayın. Sonra yanlışlıkla KMSPico gibi programlarla lisanssız duruma düşürürsünüz, sıkıntı olur sizin için.

Pek anlamadım. Kusura bakma.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemini kurduklarında başlarında bekleyin ve lisans anahtarını sizde bir yere not edin. Nottan kastım ise cep telefonu ile resmini çekin, bir kağıda yazın vs.

Arkadaşlar notebook alacağımda. Onunla birlikte verilen Windows ile birlikte apsx programlama ile uğraştığımdan IIS kurulumunda bir sorun olur mu? Yoksa başka bir Windows mu almam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilmiyorsam her Windows sürümü "Windows Özelliklerini Aç/Kapat" menüsü altından IIS'ye tam destek veriyor. Tabi bu dediğim sadece 7 ve 8'de de geçerli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…