Windows 8.1 Pro İnternet sorunu

sakuraozgun

Hectopat
Merhabalar.. Windows 8.1 pro kullanıyorum ve kmsnano ile crackledim. İnternet evimdeki internette hiç bir zaman sıkıntı vermezken başka bir yerde başka bir ağa bağlanmak isteyince keyfine göre bağlanıyor ve aradan belirli bir süre geçincede hemen sınırlı oluyor. Bağlantılar kopmaya başlıyor vesayre yani.. Tüm bilgisayarlar internete girebilirken ben giremez oluyorum. Fakat dediğim gibi kendi evimdeki internetimde herhangi bir sıkıntı asla olmuyor.. Neden kmsnano, kmspico ile craklediğimi söyledim çünkü bu sitede okuduğum bir yazıda arkadaş(Murat5038) bunlardan kaynaklandığını söylemiş. Ve çözüm olarak da driverlardan tap kmsnano'yu kaldırın demiş. Ben bu driverlar kısmını hiç ama hiç anlayamadım. Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen yazın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlerden demedim Program kaldırdan Tap windows yazan olursa onu kaldır yazdım. Kmsnano değil picoda bu var. Sende yoksa program kaldırdan bu tür programları kaldırman yeterli. Diğer kesintilerden bu sorunlu değildir driver veya başka kaynaklarda sorun olma ihtimali var.

Kardeşim baktım 1 tane vardı tap windows diye bir şey onu sildim. Bilgisayarım sony vaio vpcsb4z9e. Var olan tüm driverları yükledim zaten. Resim eklemeyi bilmiyorum. Eklemeye çalışacağım öğrenip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…