Windows 8.1 pro key kullanım sınırı

Ali Özönel

Megapat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Meslek
Efnaf
Merhaba arkadaşlar, ben Windows 8.1 pro satın aldım şu anki kullandığım bilgisayara kuracağım. Ama 1-2 haftaya bilgisayarımı değiştireceğim, yeni alacağım bilgisayara kurarken sorun yaşar mıyım? Yani bu key daha önce kullanılmıştır gibi uyarı yada eski konulara bakarken buldum güncelleme yaptığımızda Windows'un açılmaması gibi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürününüz Oem değilse sorun yok. Oem ise yine sorun olmaz. Ama kurmuşken yeni bilgisayara kurun. Çünkü Oem ürün anahtarları anakart ile eşleşir. Windows 8'de sıkıntı olmuyor. Hatta ben başka bilgisayardaki Vista lisansımı yükseltip Windows 8 kurulumu gerçekleştirmiştim. Windows 10 ile beraber daha sıkı lisanslama koşulları olacağı yönünde söylentiler vardı. O yüzden garanti olsun diye yeni bilgisayara kurulum yapın.

Ürününüz Oem değilse sorun yok. Oem ise yine sorun olmaz. Ama kurmuşken yeni bilgisayara kurun. Çünkü Oem ürün anahtarları anakart ile eşleşir. Windows 8'de sıkıntı olmuyor. Hatta ben başka bilgisayardaki Vista lisansımı yükseltip Windows 8 kurulumu gerçekleştirmiştim. Windows 10 ile beraber daha sıkı lisanslama koşulları olacağı yönünde söylentiler vardı. O yüzden garanti olsun diye yeni bilgisayara kurulum yapın.

Öğrenci indiriminden yararlanıp aldım.Oem yada başka bir şey olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Öğrenciyseniz zaten Windows bedava. Dreamspark Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanabiliyorsunuz.
Oem değildir çünkü oem ürün satışı yeni bilgisayar ile yapılıyor.
Bu kampanyadan bahsediyorsunuz herhalde.
Microsoft tan Öğrenciler için Windows 8.1 Pro 129 TL | indirim Kuponu , Hedi çeki

Evet bu kampanyadan yararlanarak aldım.Aynı bilgisayara formatla kurunca sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama ayrı iki bilgisayara kurunca sıkıntı olurmu? Yeni bilgisayara kurunca bunu kullanmayacağım.

Evet bu kampanyadan yararlanarak aldım.Aynı bilgisayara formatla kurunca sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama ayrı iki bilgisayara kurunca sıkıntı olurmu? Yeni bilgisayara kurunca bunu kullanmayacağım.
Dostum ürünü nasıl aldınız 5 tane seçenek veriyor ama hiç birini yapamadım.

Windows 10 ile beraber lisanslama şöyle olacak. Aynı anda iki bilgisayara yüklerseniz, 30 gün içinde iki Windowstan birini kaldırmanız istenecek.

Adamlar haklı yani o kadar emek veriyorlar millet ücretsiz kullanıyor.Windows un çalışmasını sağlayacak her dosyaya key koymaları daha güvenli olur.

Dostum ürünü nasıl aldınız 5 tane seçenek veriyor ama hiç birini yapamadım.

favicons
http://www.microsoftstore.com/store...iler-için-Windows-8.1-Pro/productID.288899800

En altta bir seçenek var okul ismi şehir ülke senin ismin gibi bilgileri içeren oraları doldur sonra okuldan aldığın öğrenci belgesi yada öğrenci kimlik kartı fotoğrafını ekleyip gönder.Ben gönderdim ertesi gün onaylanmıştır diye cevap geldi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı