Merhabalar sürekli oynadığım oyunda W7'deyken 80-100 FPS alıyorumdum. Fakat W8.1 Pro geçmek istedim, geçtim. Aynı oyuna girince 10-40 FPS alıyorum. Her yolu denedim olmadı geri de dönemedim. Ne yapmam lazım?
Bu kadar FPS farkı olması mantıklı değil. Ekran kartınızın sürücüsü ile ilgili bir sorun olabilir. Doğru sürücüyü temiz kurulum yapmayı denemişsiniz diye düşünüyorum.
Merhabalar sürekli oynadığım oyunda W7'deyken 80-100 FPS alıyorumdum. Fakat W8.1 Pro geçmek istedim, geçtim. Aynı oyuna girince 10-40 FPS alıyorum. Her yolu denedim olmadı geri de dönemedim. Ne yapmam lazım?
Tüm çekirdekleri aktif et w7 de ki ayarları aynısını hatırladın kadarini yap ve aygıt yöneticisine gir ekran kartına bak Microsoft teml görüntü bağdaştırıcı ise elle guncelle ordan kendi ekran kartını seç güncelle driverlerin güncelle
Tüm çekirdekleri aktif et W7 de ki ayarları aynısını hatırladın kadarini yap ve aygıt yöneticisine gir ekran kartına bak Microsoft teml görüntü bağdaştırıcı ise elle guncelle oradan kendi ekran kartını seç güncelle driverlerin güncelle