Windows 8.1 Pro kurulum sonrası FPS düşüşü

n0mss

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar sürekli oynadığım oyunda W7'deyken 80-100 FPS alıyorumdum. Fakat W8.1 Pro geçmek istedim, geçtim. Aynı oyuna girince 10-40 FPS alıyorum. Her yolu denedim olmadı geri de dönemedim. Ne yapmam lazım?

Merhabalar sürekli oynadığım oyunda W7'deyken 80-100 FPS alıyorumdum. Fakat W8.1 Pro geçmek istedim, geçtim. Aynı oyuna girince 10-40 FPS alıyorum. Her yolu denedim olmadı geri de dönemedim. Ne yapmam lazım?
1. Windows Update i açın Driverları güncellesin.
2. Ekran kartı driver'ını geri yükleyin.
3. bunlar olmazsa geri temiz kurulum yap.

Tüm çekirdekleri aktif et w7 de ki ayarları aynısını hatırladın kadarini yap ve aygıt yöneticisine gir ekran kartına bak Microsoft teml görüntü bağdaştırıcı ise elle guncelle ordan kendi ekran kartını seç güncelle driverlerin güncelle

1. Windows Update'i açın Driverları güncellesin.
2. Ekran kartı Driver'ını geri yükleyin.
3. bunlar olmazsa geri temiz kurulum yap.

Laptopta iki ekran kartı var bazılarının en güncellerini bulamadım hatta ekranım şu an bile kare oldu cidden bu işlerden anlamayan birisiyim.

Çekirdeklerin nasıl aktif edeceğim ?

Bir de W8.1 Pro kurdum başka bir şey yapmadım önceki W7 falan silme diye bir şey var ise bilmiyorum

Laptopta iki ekran kartı var bazılarının en güncellerini bulamadım hatta ekranım şu an bile kare oldu cidden bu işlerden anlamayan birisiyim.

Çekirdeklerin nasıl aktif edeceğim ?
Hangi ekran kartları var ona göre güncel driver vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…