Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #11 n0mss dedi: Eki Görüntüle 1295646 Genişletmek için tıkla... O zaman işiniz kolay masaüstüne gelin sağ tık Radeon ayarlarına tıklayın oradan güncelleyeceksinz.
n0mss dedi: Eki Görüntüle 1295646 Genişletmek için tıkla... O zaman işiniz kolay masaüstüne gelin sağ tık Radeon ayarlarına tıklayın oradan güncelleyeceksinz.
n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #12 Ciritica dedi: O zaman işiniz kolay masaüstüne gelin sağ tık Radeon ayarlarına tıklayın oradan güncelleyeceksinz. Genişletmek için tıkla... sağ tıklayınca bu çıkıyor ve en üstekine tıklayıncaha hatası alıyorum
Ciritica dedi: O zaman işiniz kolay masaüstüne gelin sağ tık Radeon ayarlarına tıklayın oradan güncelleyeceksinz. Genişletmek için tıkla... sağ tıklayınca bu çıkıyor ve en üstekine tıklayıncaha hatası alıyorum
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #13 n0mss dedi: Eki Görüntüle 1295653 sağ tıklayınca bu çıkıyor ve en üstekine tıklayıncahaEki Görüntüle 1295654 hatası alıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman burdan yapacaksınız. https://www.amd.com/tr/support
n0mss dedi: Eki Görüntüle 1295653 sağ tıklayınca bu çıkıyor ve en üstekine tıklayıncahaEki Görüntüle 1295654 hatası alıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman burdan yapacaksınız. https://www.amd.com/tr/support
eyup21klc Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #14 aygıt yöneticisinde üçgen ünlemli bişe varmı Ciritica dedi: O zaman burdan yapacaksınız. https://www.amd.com/tr/support Genişletmek için tıkla... ole olmuyo banada oldu bende yaptım daha dün yaptım 8.1 bide ram kaç senın
aygıt yöneticisinde üçgen ünlemli bişe varmı Ciritica dedi: O zaman burdan yapacaksınız. https://www.amd.com/tr/support Genişletmek için tıkla... ole olmuyo banada oldu bende yaptım daha dün yaptım 8.1 bide ram kaç senın
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #15 eyup21klc dedi: aygıt yöneticisinde üçgen ünlemli bişe varmı ole olmuyo banada oldu bende yaptım Genişletmek için tıkla... AMD nin kendi sitesi adamda driverlar kurulu bile değil burdan kartını seçip kuracak.
eyup21klc dedi: aygıt yöneticisinde üçgen ünlemli bişe varmı ole olmuyo banada oldu bende yaptım Genişletmek için tıkla... AMD nin kendi sitesi adamda driverlar kurulu bile değil burdan kartını seçip kuracak.
eyup21klc Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #16 Bana aygıt yöneticisindeyken ekran at Ciritica dedi: AMD nin kendi sitesi adamda driverlar kurulu bile değil burdan kartını seçip kuracak. Genişletmek için tıkla... 2 şey sonsuzdur winrar kahkaa attım
Bana aygıt yöneticisindeyken ekran at Ciritica dedi: AMD nin kendi sitesi adamda driverlar kurulu bile değil burdan kartını seçip kuracak. Genişletmek için tıkla... 2 şey sonsuzdur winrar kahkaa attım
n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #17 eyup21klc dedi: aygıt yöneticisinde üçgen ünlemli bişe varmı ole olmuyo banada oldu bende yaptım daha dün yaptım 8.1 bide ram kaç senın Genişletmek için tıkla... 4 ram Ciritica dedi: AMD nin kendi sitesi adamda driverlar kurulu bile değil burdan kartını seçip kuracak. Genişletmek için tıkla... iki tane ekran kartı var ikisinide bulamıyorum o siteden
eyup21klc dedi: aygıt yöneticisinde üçgen ünlemli bişe varmı ole olmuyo banada oldu bende yaptım daha dün yaptım 8.1 bide ram kaç senın Genişletmek için tıkla... 4 ram Ciritica dedi: AMD nin kendi sitesi adamda driverlar kurulu bile değil burdan kartını seçip kuracak. Genişletmek için tıkla... iki tane ekran kartı var ikisinide bulamıyorum o siteden
eyup21klc Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #18 elle güncellemeyi biliyon mu
n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #19 eyup21klc dedi: elle güncellemeyi biliyon mu Genişletmek için tıkla... hayır
eyup21klc Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #20 Ee sen ne biliyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022