Windows 8.1 Pro mağazaya girmiyor

ahmet_karahan

Yoctopat
Daha fazla  
Windows 8.1'e guncelledim format ile ancak Windows Store açılmıyor. Sunucuya bağlanılamadı gibi birkaç hata veriyor veya açılacak gibi oluyor sonradan hemen hata ekranına geçiyor. Ayrıca Windows 8.1 de mağaza kaldırıldı dediler kaldırıldıysa neden başlat menusunde var bu yuzden mi açılmıyor? Birçok şey denedim donanımlarım şunlar yardımcı olursanız sevinirim: Intel(r) Core(tm) i3 CPU m 370 2.40 GHz 3GB RAM 64 Bit işletim sistemi Windows 8.1 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırıldı mı bilmiyorum ama en son bir kaç ay önce kullandığımda keyfine göre açılıyordu. Genelde sizinle aynı hataları alıyordum. Ama bazen çok şanslıysam açılıyordu.

Zaten kötüydü. Pek düzgün uygulama içermiyordu. Hatta hiç içermiyordu. Windows 10'daki mağazayı alıp koymak çok mu zor geliyor bilmiyorum ama bence olması lazımdı.

Windows 8.1 Mağaza açılıyor fakat çok sorunlu. Çözüm yöntemleri:

• CMD'yi yönetici olarak aç ve şu komutu uygula:
  • Kod:
    powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
  • Windows Update'yi açın.
  • Windows Defender'i açın.
  • Saat ayarlarını doğru olarak ayarlayın..
  • CMD'yi tekrar yönetici olarak açın ve şu komutları girin:
Kod:
SFC /SCANNOW

ENTER

Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /ScanHealth

ENTER

Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /CheckHealth

ENTER

Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth

• Windows Update ile güncelleştirmeleri denetleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı