Çözüldü Windows 8.1 Pro Özellik Ekleyemezsiniz Uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asiran

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar samsung pc var elimde windows 8.1 enterpsiden pro yükselttim. Yükseltirken internetten key bulup yükselttim ardından kacak oldugunu söyledi kendi lisansımı yazdım kabul etmedi lisanslama programı kullandım şimdi özellik ekleme yerinde özellik ekleyemezsiniz diyor acaba başlangıç ve kurtarmadan format atsam lisansım eski yerine gelir mi ?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba sizin lisansınız single language olabilir mi?

Tam hatırlamıyorum ama olabilir ben windows 8 kurtarma yapsam lisansım geri gelecek mi ?

Kardeş bunu yapma. İnternetten bir key bulursun kabul eder, sonra yeniden başlatır, sonra internetten bulduğun key sahte olur, sonuçta single language keyin yanar.

Muhtemelen single language idi sistem. İnternetten windows 8.1 x64 single language bulun ve temiz kurulum yapın. Yapmadan önce biosa gömülü ürün anahtarını ögrenin, foramat atarken onu girersiniz.

Biosa gömülü lisansırweverythingile baktım sonuç farklı cıktı aida64extreme ile baktım farklı cıktı bide suan 134 günü var lisansın lisans bittikten sonra yapsam bi sorun cıkar mı ?

Sorunu çözdüm, windows 8 kurtarmadan windowsu tekrar yükledim yorumlar için saolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı