Çözüldü Windows 8.1 Pro Oyun Sorunu 0xc000007b

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

10081

Kilopat
Windows 7 Ultimate kullanıyordum. Windows 8.1 Pro' ya geçiş yaptım. Aynı oyunları yükledim ama hiçbirisi açılmıyor. Korsan oyunlarda ilk başta dll hatası geliyor sonradan dll'leri yükleyince 000x7b hatası geliyor. Orijinal oyunlarda ise masa üstünde oyunun ismi yazıyor ama simgesi yok, aynı zamanda oyuna tıklayınca açılmıyor. Çok sinir bozucu bir durum ne yapabilirim?

Bilgidiğim kadarıyla korsan oyunlar için bir yazılın mevcut windowsun içinde illa sizi w8 mağazasından oyun almaya zorlattırıyor. Window7 geçiş yapabilirsiniz tekrardan.

Bilgidiğim kadarıyla korsan oyunlar için bir yazılın mevcut windowsun içinde. İlla sizi w8 mağazasından oyun almaya zorlattırıyor. Window7 geçiş yapabilirsiniz tekrardan.

Böyle bir şey yok. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Windows 8 de 8.1 de hem korsan hem orijinal oyunları çalıştırıyor.

@Recep Baltaş Abi sen de yardımcı olabilir misin?

Yardımcı olurum fakat ortada çözülecek mantıklı bir sorun yok. Mesela dediğin 000x7b hatası diye bir hata yok.

Ayrıca ben 8.1'de bütün oyunlarımı sorunsuz çalıştırabiliyorum. Sen ilk formattan sonra ne kurarak uyumluluğu bozuyorsun, bunu araştırmak isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı