Windows 8.1 Pro Oyunlarda Performans Düşüşü

Fetih1453

Hectopat
Eskiden Windows 7 Ultimate vardı. 2 gün önce Windows 8 Pro 64 Bit kurdum. Windows 7'de oynadığım oyunları açıyorum ve aşırı bir hantallık oluşuyor. Fps çok düştü en güncel ekran kartı yazılımını da indirdim (14.2 Catalyst) yine aynı. Windows 8'i de çok sevdim tekrar Windows 7 'e dönmek istemiyorum bu sorunu nasıl çözerim? Bilgisayarımın özellikleri şunlar:

• İntel Core i3 2100 3.10 GHz
  • 4GB DDR3 RAM
  • Sapphire HD 7770 1GB GDDR 5
  • 500 GB HDD
  • Pegatron ıpxsb-h61 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8'de böyle bir düşüş olacağını sanmıyorum ama 8.1'de bende benzeri bir performans düşüşü yaşadım açıkçası. Şunu unutmamak lazım ki Windows 7'den daha iyi performans verdiği bir gerçek ve eğer Orijinal işletim sistemi kullanmıyorsan. İşletim sistemine boşuna çamur atmış olursun.

Ekran kartı driverını bi güncelle derim,bütün drivler yüklü mü?

Tüm driverlar güncel mi? BIOS güncel mi? Windows güncelleştirmeleri yaptın mı? (Yapmadan önce Sistem Geri Yükleme özelliğini kapat.) CCleaner ile çöp dosya temizle, kayıt defteri hatalarını onar. Gereksiz programları sil ve gereksiz hizmetleri kapat. Bu dediklerimi yaparak sistem performansını arttırabilirsin. Bu arada oyun updatelerini de yap. Performans artışı alabilirsin oyunda. Bir de Windows 8 kullanıyorsan Windows 8.1'e güncelle.

Sürücüleri, oyunları ve BIOS'u güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…