tahalove34 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #1 Öncelikle İyi Forumlar Techopat! Benim sorunum videoda gösterdiğim gibi hiç bir şey olmaması. Bunun çözümü neder nolur yardım edin! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle İyi Forumlar Techopat! Benim sorunum videoda gösterdiğim gibi hiç bir şey olmaması. Bunun çözümü neder nolur yardım edin! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #2 Hoparlör özelliklerine gir ve aygıt kullanımını etkinleştir.
tahalove34 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #3 Hoparlör seçenekleri yokki olsa yapardım Dijital Ses (HDMI) var oda etkin zaten
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #4 İşlem merkezinden sorun giderme kısmına girin ve oradan donanım ve ses'e tıklayın. Sonra ses çalmaya basın ve sorunları çözün.
İşlem merkezinden sorun giderme kısmına girin ve oradan donanım ve ses'e tıklayın. Sonra ses çalmaya basın ve sorunları çözün.
tahalove34 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #5 Ses kısmının üzerine tıkladığımda Ses Çalma diye bir pencere çıkıyor. Sorun bulma bitince "Sorun giderme sorunu belirleyemedi" diyor. Neyse Recep Abiyi bekleyelim belki o bilir...
Ses kısmının üzerine tıkladığımda Ses Çalma diye bir pencere çıkıyor. Sorun bulma bitince "Sorun giderme sorunu belirleyemedi" diyor. Neyse Recep Abiyi bekleyelim belki o bilir...
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #6 Hoparlör kısmına normal tıklayın, sağ tuşla tıklama. Sonra kendisi sesi otomatik açacaktır. Ben de kapattım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2014
Hoparlör kısmına normal tıklayın, sağ tuşla tıklama. Sonra kendisi sesi otomatik açacaktır. Ben de kapattım.
tahalove34 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #7 Bende Bunlar çıkıyor: Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2014
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #8 Sürücü güncel mi? Doğru sürücüyü mü kurdun? O da olmadı, sistem geri yükleme yap.
tahalove34 Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #9 Skype kullanıyorsan Sana istersen skype'mı vereyim bana ordan ekran paylaşımına bakarak yapalım. Hiç kimse yardım edemezmi ? Nolur yardım pls He bu arada; Kayıttan Yürü'de Hoparlör veya Spakers yok! @Recep Baltaş @Ali Güngör Nolur bakim abi artık kafayı yiyecem. AC/DC dedi: Sürücü güncel mi? Doğru sürücüyü mü kurdun? O da olmadı, sistem geri yükleme yap. Genişletmek için tıkla... Yardım edecek misin? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2014
Skype kullanıyorsan Sana istersen skype'mı vereyim bana ordan ekran paylaşımına bakarak yapalım. Hiç kimse yardım edemezmi ? Nolur yardım pls He bu arada; Kayıttan Yürü'de Hoparlör veya Spakers yok! @Recep Baltaş @Ali Güngör Nolur bakim abi artık kafayı yiyecem. AC/DC dedi: Sürücü güncel mi? Doğru sürücüyü mü kurdun? O da olmadı, sistem geri yükleme yap. Genişletmek için tıkla... Yardım edecek misin?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.496 Makaleler 35 Çözümler 78 18 Ekim 2014 #10 Final sürümünü kurun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları