Arkadaşlar merhaba bilgisayarı p4 630 2 gb ramli falan filan. Windows 8.1 pro 32 bit yüklü bir makina. Ses kartım creative sb audigy 7.1 live faka kulaklıktan bile bir karıncanın ancak duyabileceği bir ses geliyor. Duyuyorum ama cok zor. Windowsu kurunca creative driverını kendisi kurdu bende creativin sitesinden kurdum. Onboard ses kartını biostan kapattım fakat değişen bişey yok. Problem ne olabilir? Ses kartının bozulacağını düşünmüyorum. Cihazı 1 sene kullanmadım o zaman xp ydi açtım 8.1 kurdum. Fakat ses alamıyorum güc kaynağımı arkadaştan aldım 20 pinli anakart bağlantısı fakat anakart 24 pin en alttaki pci portuna takılı üsttekine taktım değişen bişey yok. 20 pinden kaynaklı olabilir mi ? Bilgisayarda donanım sıkıntısız gözüküyor sınama bölümündeki ekolayzer filan oynuyor. Durum cubuğundada aynı şekilde yardımcı olursanız cok memnun olurum Herkese iyi forumlar....
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim , bu yazılımıda kurdum , fakat değişen bir şey olmadı , yine karıncanın duyabileceği kadar ses geliyor. board güç girişim 24 pin fakat güç kaynağım 20 pin yani 4 pin boşta ses kartınada ekstra güç sağlamıyorum. bununla alakalı bir durum olabilir mi?