Windows 8.1 Pro UAC Sorunu

VigiLaNTe

Hectopat
Daha fazla  
UAC kapatmama rağmen oyun simgeleri vs. programlarda kalkan resimleri gitmiyor. Format atıp tekrar kapattım yine aynı sorun. Oyun isimlerini değiştirirken isim değiştirilsin mi yyarısı alıyorum. Windows 8.1 Pro'ya geçtim ve sorunla karşılaştım. 2 3 kere format atmama rağmen bu sorunu atlatamadım. Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir sorun değildir. Yönetici izni simgesi o.
Usta sorunu yazmıştım, silinmiş. Tekrar yazdım. Sayfayı yenilersen eğer... Windows 7'de UAC kapattığımda bu sorun yoktu. Ama Windows 8'de var.

Seni neden rahatsız ediyor ki bu olay anlamadım. Bende de böyle. Kalsın öyle bırak.

Usta windows 7 kullanırken böyle olmuyordu. Windows 8.1 Proya geçiş yapınca oldu. Oyunlara icon yaptığımda gerçekten rahatsız ediyor programlarda. Önemli değil ama...

Şunu bi dene:

Çalıştır'a regedit yaz, gir. Hkey_Local_Machine/Software/Microsoft/Windows/Current Version/Policies/System'e git, EnableInstallerDetection değerini 0 yap, sistemi yeniden başlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…