H Hanifi Çorak Ziyaretçi 18 Mart 2015 #1 Önceden Windows 8.1 Pro kullanıyordum sorun çıkardı ve Windows 8.1 Pro with Media Center'i yükledim farkları nelerdir?
Önceden Windows 8.1 Pro kullanıyordum sorun çıkardı ve Windows 8.1 Pro with Media Center'i yükledim farkları nelerdir?
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 19 Mart 2015 #2 Farkları "Windows 8.1 Pro with Media Center" adlı paketin Windows Media Center içermesidir. Windows Media Center çok gereksiz ve neredeyse hiç kimsenin kullanmadığı bir hizmettir.
Farkları "Windows 8.1 Pro with Media Center" adlı paketin Windows Media Center içermesidir. Windows Media Center çok gereksiz ve neredeyse hiç kimsenin kullanmadığı bir hizmettir.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 19 Mart 2015 #4 Silinen üye dedi: Yani çok fazla bir fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Hatta Recep abi yüklenmemesini öneriyor.
Silinen üye dedi: Yani çok fazla bir fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Hatta Recep abi yüklenmemesini öneriyor.
brk_rocks Kilopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 425 Makaleler 3 Yer Münih Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #5 Özellik ekle - Microsoft Windows Burada anlatılmış. Tek yaptığım google'da araştırmaktı. Sormadan önce araştırmayı denersen daha çabuk cevabını bulabilirsin. windows.microsoft.com: Windows Media Center'ı kullanmaya başlama - Windows Yardım
Özellik ekle - Microsoft Windows Burada anlatılmış. Tek yaptığım google'da araştırmaktı. Sormadan önce araştırmayı denersen daha çabuk cevabını bulabilirsin. windows.microsoft.com: Windows Media Center'ı kullanmaya başlama - Windows Yardım