anil05 Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Benim işletim sistemim Windows 8.1 Pro. İşletim sistemimi güncellemeden önce oyunlara giriyordu şimdi ise update yaptım ve hiç bir oyuna girmiyor, kendi kendine çalışmayı durduruyor, ve program uyumluluğuna bir şey oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2015
Merhaba arkadaşlar, Benim işletim sistemim Windows 8.1 Pro. İşletim sistemimi güncellemeden önce oyunlara giriyordu şimdi ise update yaptım ve hiç bir oyuna girmiyor, kendi kendine çalışmayı durduruyor, ve program uyumluluğuna bir şey oluyor.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2015 #2 CMD'yi yönetici olarak aç ve şu komutları gir ve bekle Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Windows'un sistem dosyalarını onarmasından sonra sistemi yeniden başlat ve oyuna girmeyi tekrar dene. Eğer oyun yine açılmazsa kaldır ve tekrar kur.
CMD'yi yönetici olarak aç ve şu komutları gir ve bekle Kod:Panoya kopyala sfc /scannow Windows'un sistem dosyalarını onarmasından sonra sistemi yeniden başlat ve oyuna girmeyi tekrar dene. Eğer oyun yine açılmazsa kaldır ve tekrar kur.
anil05 Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #3 Windows sistem dosyalarını nasıl onaracak?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2015 #4 Dediğim yöntem ile onaracak.