Windows 8.1 Pro X64 Net Framework 3.5 Sorunu

gezer3082

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim evdeki bilgisayarımda internet yok. Benim sıkıntım bir program var ve onu yüklemek için Net Framework 3.5 lazım. Ama benim internetim olmadığı için dosyayı indiremiyorum. Program yöneticisinden Net Framework 3.5'i aktif ediyorum ama etki etmiyor ve Net Framework'u indirmemi istiyor. Yani kısacası Offline olarak Windows 8.1 Pro X64'e nasıl Net Framework 3.5'i yüklerim ? Teşekkürler.

İnternet cafede indirip flash belleğine atabilirsin ya da internet paketin varsa telefonuna indirip usb bağlantı kurup bilgisayarına aktarabilirsin.

Öyle olmuyor maalesef. İnternetten indirdim ama hiç bir şey olmuyor tıkladığımda.

Benim iso dosyam var direk onun içine entegre edebilir miyim ?

Arkadaşım o zaman ISO dosyanı sanal sürücüye yükle. Yazılım içinden de sanal sürücünün harfi ne ise onu seç ve Install butonunu tıkla. O kadarını da yapamıyorsan ISO dosyanı DVD'ye yazdır.

Böylece İSO dosyasının içine entegre etmiş oluyorum değil mi ? (Kusura bakma pek bilgili değilim bu tür konularda)

ISO dosyasının içine entegre etmiş olmuyorsun ISO dosyan sanal sürücüde bir DVD takılıymış gibi görünüyor. Program içerisinden de netframework ü offline olarak DVD den gösterip kurdurmuş oluyorsun. Bu program DVD den netframework kurulumu için ilgili komutları çalıştırıyor. Windows DVD nizde NetFramework 3.5 zaten var. Kurulum için böyle bir araç işi basitleştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…