G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #11 Anladım. Bilgisayara format atmam gerekiyor sanırsam. Yoksa benmi yanlış söylüyorum ? Ama ben tekrar Windows kurmak istemiyorum. Kurulu Windows'ta bu yöntem olmuyor mu ?
Anladım. Bilgisayara format atmam gerekiyor sanırsam. Yoksa benmi yanlış söylüyorum ? Ama ben tekrar Windows kurmak istemiyorum. Kurulu Windows'ta bu yöntem olmuyor mu ?
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2015 #12 Evet kurulu olan işletim sisteminde yapacaksınız zaten. Yeni Windows kurulumu değil.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #13 Goksel KARVAR dedi: Evet kurulu olan işletim sisteminde yapacaksınız zaten. Yeni Windows kurulumu değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ediyorum. Kendine iyi bak.
Goksel KARVAR dedi: Evet kurulu olan işletim sisteminde yapacaksınız zaten. Yeni Windows kurulumu değil. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok teşekkür ediyorum. Kendine iyi bak.