Windows 8.1 Pro Yavaş Açma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arantheim

Megapat
Yer
Ataşehir , İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Makina Ressamlığı
Merhaba,

Daha Önce Windows 7 - 64 Bit Ultimate kullanıyordum ve yaklaşık 25-30 saniyede açılıyor ve bu sürede işleme bile başlıyordum. Win 8.1 pro yu kurduktan sonra bu süre 50-55 e çıkmaya başladı. Bundan önceki sistemimde anakar bios güncellemesi yapmıştı teknik servis açılışım çok hızlanmıştı acaba format atınca bu ayarlar mı gitti ya da 8.1 içinde bir ayar gerekiyor mu ? Biraz saçma değilmi sizcede win 7 de 30 saniye iken win 8.1 de 50 saniyeye çıkması. 35 olsa hadi 40 olsa okey diyeceğimde 50 saniye çok ve açılsa bile biraz daha bekletiyor beni işlem yaptırtmıyor sağ alttaki programları açıyor. Win 7'de de aynı programlarım yüklüydü onlar direk açık halde geliyordu. Biliyorum çok gıcık ve uzun bi soru oldu ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bende olmuyor arkadaşımla aynı gün kurduk ikimizdede win 7 ultimate vardı iki pc de yarı yarıya yavaş açılıyor neredeyse ...

Anakartım Gigabyt GA-Z77-DS3H, acaba biosunu F11a versiyonu ile yükseltsem sorun düzelir mi sizce ?

Anakartin uefi destekliyorsa uefi modunda kur.
Ayrıca görev yöneticisinde başlatma kısmında gereksiz programlari devre dışı bırak.

Şimdi çözdüm galiba. Komple kapatıp açtıgımda pc yi 20 saniyede işlem yapar halde açılıyor. Ama yeniden başlat dediğimde 40 45 saniye sürüyor. Bir daha baştan kuramıcam komple sürücü güncellemekten iflahım kesildi artık Sağolun ilginiz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…