Windows 8.1 pro'dan Windows 10 pro geçiş ve key Sorunu

Exe.

Hectopat
Daha fazla  
Bende bulunan Windows 8 pro serial ile ilk önce bilgisayarımı Windows 8.1'e yükselttim. Key kontrolu yaptığımda Windows 8 pro ile aynı gözüküyordu. Daha sonra Windows 8.1 görev çubuğunun sağ altında bulunan başlat menüsünden Windows 10 rezerve işlemini gerçekleştirdim. Bildirim geldi ve bilgisayarımı Windows 10'a terfi ettirdim. Fakat bu sefer ürün anahtarını kontrol ettirdiğim zaman Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum konu başlığındaki Microsoft tarafından sağlanan geçici aktivason anahtarlardan olan VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T olduğunu gördüm. Bunun sebebi ne olabilir?

Keyler herkesde aynı. Windows 10 donanıma kaydoluyor. Key ile işiniz yok. Temiz kurulum yapmanız halinde sistem otomatik olarak donanımı tanıyıp etkinleşecektir.
Terfi ettirdikten sonra temiz kurulumu indirdiğim iso dosyası ile gerçekleştirdim. Şimdi Bilgisayarım-Sağ tık-Özellikler-Sistem de Windows etkinleştirildi yazıyor. Herhangi bir sorun yok değil mi? Gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…