L lqx104 Hectopat Katılım 19 Ekim 2013 Mesajlar 67 5 Mart 2014 #1 Bugun win 8.1 yükledim fakat whilles'e otomatik bağlanmıyor. Fn+f2 tuşlarına basmak zorundayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Qualcomm Atheros AR9002WB-1NG Kablosuz kullanıyorum.
Bugun win 8.1 yükledim fakat whilles'e otomatik bağlanmıyor. Fn+f2 tuşlarına basmak zorundayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Qualcomm Atheros AR9002WB-1NG Kablosuz kullanıyorum.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2014 #2 Bu sorunu eski Acer laptopumda yaşamıştım ve wireless sürücüsünü silip bir önceki sürümü yükleyerek çözmüştüm.
Bu sorunu eski Acer laptopumda yaşamıştım ve wireless sürücüsünü silip bir önceki sürümü yükleyerek çözmüştüm.
L lqx104 Hectopat Katılım 19 Ekim 2013 Mesajlar 67 5 Mart 2014 #3 albaywolf dedi: Bu sorunu eski Acer laptopumda yaşamıştım ve wireless sürücüsünü silip bir önceki sürümü yükleyerek çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bu yoluda denedim fakat olmadı hatta eski driver yüklediğimde hiç bağlanamadım internete format atmak zorunda kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2014
albaywolf dedi: Bu sorunu eski Acer laptopumda yaşamıştım ve wireless sürücüsünü silip bir önceki sürümü yükleyerek çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Bu yoluda denedim fakat olmadı hatta eski driver yüklediğimde hiç bağlanamadım internete format atmak zorunda kaldım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 11 Mart 2014 #4 Buradan son sürüm sürücüyü yükle: Drivers for Atheros AR9002WB and Windows 7 Aygıt Yöneticisi > Aygıta Çift tık > Sürücü > Sürücüyü güncelleştir > Bilgisayarımdan seç diyerek INF dosyasını göster ve yükle. Ayrıca BIOS güncellemesini de yapman gerek.
Buradan son sürüm sürücüyü yükle: Drivers for Atheros AR9002WB and Windows 7 Aygıt Yöneticisi > Aygıta Çift tık > Sürücü > Sürücüyü güncelleştir > Bilgisayarımdan seç diyerek INF dosyasını göster ve yükle. Ayrıca BIOS güncellemesini de yapman gerek.