Mr.Knight Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben gruba yeni katıldım. Sormak istediğim Recep Baltaş'ın verdiği linkten indirdikten sonra usb belleğe rar'ın içindeki setubumu atacağız. Şimdiden teşekürler.
Merhaba arkadaşlar. Ben gruba yeni katıldım. Sormak istediğim Recep Baltaş'ın verdiği linkten indirdikten sonra usb belleğe rar'ın içindeki setubumu atacağız. Şimdiden teşekürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Eylül 2014 #2 Rar'dan çıkarttığınızda .iso dosyası olacak. DVD veya usb belleğe yazdıracaksınız. Ayrıntılar bu konuda zaten mevcut. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Rar'dan çıkarttığınızda .iso dosyası olacak. DVD veya usb belleğe yazdıracaksınız. Ayrıntılar bu konuda zaten mevcut. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Mr.Knight Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #3 Özür dilerim ama iso dosyası derken demek istediginizi anlamadım. THE_MILLER dedi: Rar'dan çıkarttığınızda .iso dosyası olacak. DVD veya usb belleğe yazdıracaksınız. Ayrıntılar bu konuda zaten mevcut. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama iso dosyası derken demek istediginizi anlamadım
Özür dilerim ama iso dosyası derken demek istediginizi anlamadım. THE_MILLER dedi: Rar'dan çıkarttığınızda .iso dosyası olacak. DVD veya usb belleğe yazdıracaksınız. Ayrıntılar bu konuda zaten mevcut. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Özür dilerim ama iso dosyası derken demek istediginizi anlamadım
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Eylül 2014 #4 ISO, yani kalıp. Windows 8.1'in olduğu dosya diyebiliriz kısaca. Buradakileri uygulayın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma
ISO, yani kalıp. Windows 8.1'in olduğu dosya diyebiliriz kısaca. Buradakileri uygulayın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma