BruhBey Picopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Realtek HD Audio indirdim kurdum fakat programı arıyorum yok. İnternetten biraz araştırdım anakart ile uyumlu olması lazım diyorlar. Kendi anakartıma uygun driver bulamadım. Gigabyte Technology co. LTD 965P-S3 anakarta sahibim. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2024
Realtek HD Audio indirdim kurdum fakat programı arıyorum yok. İnternetten biraz araştırdım anakart ile uyumlu olması lazım diyorlar. Kendi anakartıma uygun driver bulamadım. Gigabyte Technology co. LTD 965P-S3 anakarta sahibim. Ne yapmam lazım?
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Ben de uygulamayı web üzerinden indiremeyip Microsoft Store'dan indirmiştim.
BruhBey Picopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 190E dedi: Ben de uygulamayı web üzerinden indiremeyip Microsoft Store'dan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... bir deneyeceğim
190E dedi: Ben de uygulamayı web üzerinden indiremeyip Microsoft Store'dan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... bir deneyeceğim
Sinan Bey Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 196 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzm. Radyolog 28 Şubat 2024 #4 Microsoft Store'dan kaldırıldı boşa denemeyin. Anakartın orijinal sitesinden indirmelisiniz.
BruhBey Picopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #5 Sinan Bey dedi: Microsoft Store'dan kaldırıldı boşa denemeyin. Anakartın orijinal sitesinden indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... linki varmı sizde ulamaım kaç gündür win 8.1 için
Sinan Bey dedi: Microsoft Store'dan kaldırıldı boşa denemeyin. Anakartın orijinal sitesinden indirmelisiniz. Genişletmek için tıkla... linki varmı sizde ulamaım kaç gündür win 8.1 için
Sinan Bey Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 196 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzm. Radyolog 28 Şubat 2024 #6 BruhBey dedi: Linki var mı sizde ulamaım kaç gündür Win 8.1 için Genişletmek için tıkla... Anakartınıza ve Windows sürümünüze uygun driver bulunmamaktadır.
BruhBey dedi: Linki var mı sizde ulamaım kaç gündür Win 8.1 için Genişletmek için tıkla... Anakartınıza ve Windows sürümünüze uygun driver bulunmamaktadır.
BruhBey Picopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #7 Sinan Bey dedi: Anakartınıza ve Windows sürümünüze uygun driver bulunmamaktadır. Genişletmek için tıkla... peki ön jakları başka hangi şeilde aktif hale getirebilirim
Sinan Bey dedi: Anakartınıza ve Windows sürümünüze uygun driver bulunmamaktadır. Genişletmek için tıkla... peki ön jakları başka hangi şeilde aktif hale getirebilirim
Sinan Bey Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 196 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzm. Radyolog 28 Şubat 2024 #8 Kullandığınız anakart windows 2000 sonrası güncellemeyi bırakmış. Pin girişlerini ve bağlantılarını kontrol ettiniz mi ? Denetim masası - Donanım ve ses - Realtek hd audio yöneticisi seçeneklerden ön panel seçeneklerini bir kontrol edin.
Kullandığınız anakart windows 2000 sonrası güncellemeyi bırakmış. Pin girişlerini ve bağlantılarını kontrol ettiniz mi ? Denetim masası - Donanım ve ses - Realtek hd audio yöneticisi seçeneklerden ön panel seçeneklerini bir kontrol edin.
BruhBey Picopat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #9 Sinan Bey dedi: Kullandığınız anakart windows 2000 sonrası güncellemeyi bırakmış. Pin girişlerini ve bağlantılarını kontrol ettiniz mi ? Denetim masası - Donanım ve ses - Realtek hd audio yöneticisi seçeneklerden ön panel seçeneklerini bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... işte sorunda bu realtek yok indirip kursamda gözükmüyor ve açamıyorum
Sinan Bey dedi: Kullandığınız anakart windows 2000 sonrası güncellemeyi bırakmış. Pin girişlerini ve bağlantılarını kontrol ettiniz mi ? Denetim masası - Donanım ve ses - Realtek hd audio yöneticisi seçeneklerden ön panel seçeneklerini bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... işte sorunda bu realtek yok indirip kursamda gözükmüyor ve açamıyorum
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.017 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #10 2006'nın anakartı ama sanırım o zamanın üst seviyesi. Burdan dene. Baktım da bu anakart güzelmiş qx9770'e kadar işlemci desteği var. Realtek sound drivers for ALC883 and Windows 10 64bit Realtek sound device drivers for ALC883 and Microsoft Windows 10 64bit www.realtek.cz
2006'nın anakartı ama sanırım o zamanın üst seviyesi. Burdan dene. Baktım da bu anakart güzelmiş qx9770'e kadar işlemci desteği var. Realtek sound drivers for ALC883 and Windows 10 64bit Realtek sound device drivers for ALC883 and Microsoft Windows 10 64bit www.realtek.cz