SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar bu programı bulamadım. Sistemimde ses kartı olmadığı için ses sistemimi ek yaparak çalıştırıyorum. Ve bu yüzden ses çok kalın çıkıyor. Bu programlar Windows 7 deyken sesi ayarlaya biliyordum. Şimdi bu programı bulamıyorum. Linkini verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2014
Arkadaşlar bu programı bulamadım. Sistemimde ses kartı olmadığı için ses sistemimi ek yaparak çalıştırıyorum. Ve bu yüzden ses çok kalın çıkıyor. Bu programlar Windows 7 deyken sesi ayarlaya biliyordum. Şimdi bu programı bulamıyorum. Linkini verebilir misiniz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Kasım 2014 #2 Ses kartı olmadan Realtek chipseti olmadan, Realtek program veya sürücüsünü nasıl kurmayı planlıyorsun? Kullandığın aygıt modellerini bilmeden de yazılım veremeyiz.
Ses kartı olmadan Realtek chipseti olmadan, Realtek program veya sürücüsünü nasıl kurmayı planlıyorsun? Kullandığın aygıt modellerini bilmeden de yazılım veremeyiz.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2014 #3 Sorun çözüldü. Anakartın DVD'sinden yükledim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2014