Windows 8.1 Recovery Sonrası Kasması

OOOZ

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı yaklaşık 3 sene oluyor. 3 seneden beri aynı sistem üzerinden devam ediyordum, yaklaşık 1 ay önce ufak tefek kasmalar meydana geliyordu oyunlarda, önce termal macunun bitmiş olduğunu gördüm ondan kaynaklıdır diye macun yeniledim düzelmedikten sonra recovery atmaya karar verdim fakat durum çok çok daha berbat oldu.
  • SSD'ye kurulan sistem 3 saniyede açılırken dakikalarca bekliyorum siyah ekrana mouse geliyor masaüstünün gelmesini bekliyorum.
  • Windows tuşuna basınca açılan sekmede hiçbir program gözükmüyor artık sadece bilgisayarım ve Windows mağaza gözüküyor. Windows mağazaya tıklıyorum aşağıya geliyor fakat tıkladığımda açılmıyor ekrana yansıması geliyor tekrar alta gidiyor.
  • Ve aşırı derecede kasma hissediliyor. Masaüstünde sağ tık yaparken bile 5-10 saniye bekliyorum. bir dolu program varken bile durum çok daha iyiydi şimdi hiçbir şey yok ama o oyunlarda çok arada olan kasma nerdeyse hiç gitmiyor. Bütün güncelleştirmeleri yaptım ama durum değişmedi.
Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim kolay gelsin.

Sistem özellikleri;

Operating System: Windows 8.1 Single Language 64-bit
BIOS: C15B.617
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4712MQ CPU @ 2.30GHz (8 CPUs), ~2.3GHz
Memory: 16384MB RAM
Available OS Memory: 16292MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce 840M
Dedicated Memory: 1964 MB

aynı sorun bende de var hiçbiryerde bulamadım çözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…