Ben USB'ye formatladım ISO'yu, herşeyi yaptım. Ama Windows 8.1'i kurarken hani hangi bölüme kuracağımızı seçiyoruz ya bir tane bölüm seçiyorum D veya C, Next butonuna tıklayamıyorum tıklanmaz hale geliyor.
Orada yeni bölüm oluştur demen gerekiyor. Ben öyle kurmuş bulundum. Orayı ben şöyle yaptım söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın. HDD bölümleme programı ile D bölümünü 2 ye böldüm. 100 gb lık yeni bölüm oluşturup o bölüme kurdum. Eğer komple kuracaksan C deki yedeklerini D ye alırsın, C ye kurarsın.
Ben USB'ye formatladım ISO'yu, herşeyi yaptım. Ama Windows 8.1'i kurarken hani hangi bölüme kuracağımızı seçiyoruz ya bir tane bölüm seçiyorum D veya C, Next butonuna tıklayamıyorum tıklanmaz hale geliyor.
Daha önce hiç bir Windows beni bu kadar uğraştırmamıştı arkadaş şaka gibi yav, herşeyi hallettik o verdiğin linkten de ISO'yu indirdim şimdi de USB'ye yazamıyorum, yazma programlarını kurarken .NET Network 2.0 bilmem ne hatası veriyor. En sonunda bir tane program buldum, USB'ye yazdım şimdi yükleyeceğim Windows 8.1'i sonunda.