Catturus Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Microsoft Store'a Roblox yazıyorum çıkmıyor. İnternetten arayıp denedim, internetteyken bulabiliyor ama Store çalıştığında görünmüyor. Windows 8.1. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Microsoft Store'a Roblox yazıyorum çıkmıyor. İnternetten arayıp denedim, internetteyken bulabiliyor ama Store çalıştığında görünmüyor. Windows 8.1.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.320 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haziran 2023 #2 Roblox'u kendi sitesinden indirin zaten daha iyi çalışıyor. Artı 0 Eksi
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 24 Haziran 2023 #3 Microsoft Store 8.1 için desteğini kestiğinden ve önceki dönemlerde de kullandığım kadarıyla Roblox yoktu. Uygulama olarak tarayıcıdan indirin. Artı 0 Eksi
Microsoft Store 8.1 için desteğini kestiğinden ve önceki dönemlerde de kullandığım kadarıyla Roblox yoktu. Uygulama olarak tarayıcıdan indirin.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Haziran 2023 #4 576864 dedi: Microsoft Store 8.1 için desteğini kestiğinden ve önceki dönemlerde de kullandığım kadarıyla Roblox yoktu. Uygulama olarak tarayıcıdan indirin. Genişletmek için tıkla... EfoWars dedi: Roblox'u kendi sitesinden indirin zaten daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten arayıp denediği yazıyor. Ben mi yanlış anladım? Artı 0 Eksi
576864 dedi: Microsoft Store 8.1 için desteğini kestiğinden ve önceki dönemlerde de kullandığım kadarıyla Roblox yoktu. Uygulama olarak tarayıcıdan indirin. Genişletmek için tıkla... EfoWars dedi: Roblox'u kendi sitesinden indirin zaten daha iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten arayıp denediği yazıyor. Ben mi yanlış anladım?
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.320 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 24 Haziran 2023 #5 Linux Kaymak dedi: İnternetten arayıp denediği yazıyor. Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... "İnternetten arayıp denedim, internetteyken bulabiliyor..." Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: İnternetten arayıp denediği yazıyor. Ben mi yanlış anladım? Genişletmek için tıkla... "İnternetten arayıp denedim, internetteyken bulabiliyor..."
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 24 Haziran 2023 #6 EfoWars dedi: "İnternetten arayıp denedim, internetteyken bulabiliyor..." Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış anlamışım. Artı 0 Eksi
EfoWars dedi: "İnternetten arayıp denedim, internetteyken bulabiliyor..." Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben yanlış anlamışım.