Windows 8.1 RTM Format Sırasında Siyah Ekran

Rhaegos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Siteden Windows 8.1 RTM indirmiştim. Flash belleğimde boot edilmiş şekilde duruyordu. Daha önce bu flash ile format atabildim. Bugün tekrar flash'a boot ettim 8.1 RTM'yi. Bios'tan boot ettikten sonra format ekranı gelmeden siyah ekranda kalıyor ve format ekranına geçiş yapmıyor. Başka bir flash ile de denedim olmadı. Flash'a dosyaları Windows 7 USB DVD Download Tool' ile çekiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem ;

Amd Phenom II x4 955 Processor 3.2Ghz
Asus M5A78L-M/USB3
MSI N9800 GT 1GB 256 Bit
Kingston 4 GB RAM

Ben rufusla hallettim.
Şöyle bi şey çıkması lazım.
rufusla kaydetince boyle oluyor.PNG

Rufus ile boot etmeme rağmen hala aynı sorun devam etmekte. @MF

Aynı dosyalar bende de mevcut resimdeki gibi. Ama hala siyah ekranda kalıyor. 30 dakika bekledim fakat geçmiyor @kalpkriziii

j5OPzg.jpg

Rufus ayarları bu şekilde yazdırmıştım. Bios en güncel halde yeniden güncelledim.
1 ay önce böyle bir sorun yoktu, şimdi yapmaya başladı. @MF

Bir de öyle yazdırıp deneyeceğim. Sonucuna göre tekrar bildirim yapacağım, teşekkürler. @MF

@MF Mikail bey sorun hala devam etmekte. 3 Adet bilgisayarda denememe rağmen hep aynı sorun devam ediyor. Siyah ekran geliyor bir tane imleç yanıp sönüyor ekranda ve öyle kalıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı