Son Osmanlı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Daha fazla Meslek Öğrenci 9 Eylül 2013 #1 RTM sürüm sadece yeni bilgisayarlar için çıkıyor diyorlar. Ben indirsem kendi bilgisayarıma kurabilir miyim?
RTM sürüm sadece yeni bilgisayarlar için çıkıyor diyorlar. Ben indirsem kendi bilgisayarıma kurabilir miyim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Eylül 2013 #2 Tabiki kurarsın. Forumda indirme ve kurulum ile ilgili gerekli bilgiler mevcut.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Eylül 2013 #3 Son Osmanlı dedi: RTM sürüm sadece yeni bilgisayarlar için çıkıyor diyorlar. Ben indirsem kendi bilgisayarıma kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, bu saçmalığı hangi mal uydurdu şimdi iki dakkada? Dakka geçmesin ki insanımız yeni bir mallık atsın ortaya...
Son Osmanlı dedi: RTM sürüm sadece yeni bilgisayarlar için çıkıyor diyorlar. Ben indirsem kendi bilgisayarıma kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, bu saçmalığı hangi mal uydurdu şimdi iki dakkada? Dakka geçmesin ki insanımız yeni bir mallık atsın ortaya...
Son Osmanlı Hectopat Katılım 20 Mayıs 2013 Mesajlar 61 Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Eylül 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Evet, bu saçmalığı hangi mal uydurdu şimdi iki dakkada? Dakka geçmesin ki insanımız yeni bir mallık atsın ortaya... Genişletmek için tıkla... Valla Recep abi bazı siteler var önüne geleni söylüyorlar.Küçük sitelerde değil yani.
Recep Baltaş dedi: Evet, bu saçmalığı hangi mal uydurdu şimdi iki dakkada? Dakka geçmesin ki insanımız yeni bir mallık atsın ortaya... Genişletmek için tıkla... Valla Recep abi bazı siteler var önüne geleni söylüyorlar.Küçük sitelerde değil yani.