Recep abi bana 64 bit kur demiştin de torrent bozuk indirmiş isoyu. Yavaş iniyordu diye ben 32 bit indiriyorum çok fazla bir şey kaybetmem di mi ? RAM az zaten 2 GB
Şimdi ben MSI ge60 bilgisayarıma (Orginal Windows 8) FORMAT ATMADAN, yükseltme gibi bir seçenek ile 8.1 kurabilir miyim. Ayrıca kurulum sırasında key ister mi? İsterse artık key yazmıyor pclerde nereden bulacağım. Ve sonra orginal güncelleme çıktımı yükleyebilir miyim?
Recep abi Windows 8'im orijinal olmasına rağmen daha önce yayınladığınız 8.1'in İngilizce sürümü ürün anahtarını kabul etmemişti. Bu sürümü indirirsem aynı sorunu yaşar mıyım?
Evet ben de senin dediğin gibi yükseltme yaptım. Sıkıntı olmadı ama etkinleştirme olarak telefonla yapılan şu an ki yöntemi kullanman lazım ben etkinleştirmede sıkıntı yaşadım, internet de ki yöntemle işi çözdüm.
Recep abi Windows 8'im orijinal olmasına rağmen daha önce yayınladığınız 8.1'in İngilizce sürümü ürün anahtarını kabul etmemişti. Bu sürümü indirirsem aynı sorunu yaşar mıyım?
Evet ben de senin dediğin gibi yükseltme yaptım. Sıkıntı olmadı ama etkinleştirme olarak telefonla yapılan şu an ki yöntemi kullanman lazım ben etkinleştirmede sıkıntı yaşadım, internet de ki yöntemle işi çözdüm.