Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum belkide ben kurulum sırasında bir hata yaptım ve yüklü programlar listem sıfırlandı. Şu an hepsini tekrar yükleme aşamasındayım.

Aktivasyon için dağıtılan kodların neredeyse hepsi kullanılmıştı, bu yüzden hata veriyordu. Onu bulmak için bayağı uğraştım.

Ben temiz format ile dedim sen 2 gün oldu diyorsun Ayrıca forumda driver arayışını gördüğüm içinde temiz format atman önemli idi. Çok driver denemen sorunlara yol açar. Windows 8.1 uyumlu antivirüs pek yok daha uyum aşamasındalar. Driver ve programların uyum sorunu olur ise silinirler yükseltmenin iyi yanlarından biri. Temiz formattan sonra yükseltme en stabil sistem olarak sayılır. Neyse ileride başka sorun yaşarsan temiz format atmadığın için olacağını unutma, sadece bundan dolayı değil ancak bir kısmını ondan kaynaklı olacaktır.

Recep abi Mass MD5 Hash Changer v1.0 ile md5 değeri rastgele değiştiriliyor ama istenilen değerde de onyanılır be illaki : )) Wzor.net'e girebilen var mı orjinal kaynak göremedim ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…